Вставить буквы: Суцвіт...я,...

Тема в разделе "Українська мова", создана пользователем FLyman, 17 янв 2010.

1. FLyman

FLyman New Member

Вставить буквы: Суцвіт...я, ПОВНОЛІТ...Я, ПОВНІСТ...Ю, весіл...я, навман...я, узбереж...я, роздоріж...я, папорот...ю, дерт..ю, радіомовлення,засил...я, безчест...я, ніч...ю, безліччю, шерст...ю, Іл...я, мудріст...ю, щаст...я, скрин...я, лист...я, безліс...я, ріл...я, мід...ю, скатерт...ю, пам’ят...ю, л...еться, Постат...ю, ПОВІН...Ю, МОЛОД...Ю, МОЛОДІСТ...Ю, ЖОВЧ...Ю, у піднебес...і, радіст...ю, стат...я, ста...ей, священ...ик, ю...нат.
    Обеззброїти, ві...дати, об...ігти, о...брехати, об...ризкувач, об...їхати, під...ашшя, пі...даний, ві...дзеркалюватися, пі...дивитися, пі...добрюватися, пі...дослідний, на...звуковий, на...далекобійний, обе...звучений, На...дніпрянщина, на...дністрянський, ро...зброєння, на...дунайський, ро...знайомитися, роз...ігнати, ро...зуваеш. воз...єднаний, роз...єднаний, беззаконність, бе...заперечний, бе...язикий, бе...застережний, бе...ядерний, ро..зява.

2. alanya_

alanya_ New Member

СуцвітТя, ПОВНОЛІТТЯ, ПОВНІСТЮ, весілЛя, навманНя, узбережЖя, роздоріжЖя, папоротТю, дертю, радіомовлення, засилЛя, безчестя, нічЧю, безліччю, шерстю, ІлЛя, мудрістю, щастя, скриня, листя, безлісСя, рілЛ.я, мідДю, скатертю, пам’ятТю, лЛеться, ПостатТю, ПОВІННЮ, МОЛОДДЮ, МОЛОДІСТЮ, ЖОВЧЮ, у піднебесСі, радістю, статТя, стаТей, священНик, юнат.
    Обеззброїти, віДдати, обБігти, оБбрехати, обризкувач, обїхати, підДашшя, піДданий, відзеркалюватися, пДдивитися, піДдобрюватися, піДдослідний, наДзвуковий, наДдалекобійний, обеЗзвучений, НаДдніпрянщина, наДдністрянський, розброєння, наДдунайський, роЗзнайомитися, розігнати, роЗзуваеш. воз"єднаний, роз"єднаний, беззаконність, беЗзаперечний, беЗязикий, беЗзастережний, беЗядерний, роЗзява.

Поделиться этой страницей

Наша группа