У наш час люди здебільшого зайняті собою та власними проблемами й часто віддають перевагу віртуальному спілкуванню в Інтернеті.Тому зараз особливо вшановуються справжні.чисті людські взаємини.Але дружба-високе і шляхетне почуття.Вона накладає на людей багато обов"язків,але дарує й неймовірну насолоду спілкування з близькою духовно людиною.Часто друзі почуваються як рідні брати і сестри,немов народилися й виросли в одній сім"ї.Так стається ,тому що спорідненість душ викликає спорідненість поглядів ,інтересів,думок. Я маю двох друзів.Вважаю,що справжніх друзів багато і не може бути.Вони-надзвичайно важливі для мене люди.Я не уявляю свого життя без них.Ми бачимося щодня у школі,але після уроків завжди знову зустрічаємося,йдемо куди-небудь разом.Ми досить часто сперечаємося.сваримося,але ніколи не набридаємо одне одному.Це найдорожчі для мене люди.звичайно ,після батьків.З ними я можу бути відверта,поділитися бцудь-якою думкою,будь-якими сумнівами.Якщо виникає проблема,можна порадитися з ними,і вони обов"язково допоможуть і словом,і ділом. А на запитання :"Чи може бути в однієї людини багато друзів?" можна відповісти так: " Може,але чи всі вони "СПРАВЖНІ",вірні".Хтось з відомий людей сказав :"Друг для всіх - нічий друг".