Твір на тему...

Тема в разделе "Українська мова", создана пользователем Dimon8737, 9 мар 2010.

  1. Dimon8737

    Dimon8737 New Member

    Твір на тему "Моя улюблена страва"
     
  2. drakon_aleks

    drakon_aleks New Member

    Незнаюю ,але попереджуюю це з нета (але не жалуватись)
    Моє улюблене блюдо-курка по-віденськи .
    Готувати його не так вже й легко, тому мені допомагає мама .
    Це страва дуже смачне .
    Щоб вийшло смачно,потрібно докласти багато зусиль .
    Трохи розповім про це страві .

    Курка з-віденськи (бакхендль; ньому. Backhendl, фр. poulet frit à la viennoise) - традиційне блюдо віденської кухні, відоме з XVIII століття. У часи бідермейера бакхендль вважався аристократичним стравою.

    Для приготування бакхендля курчати натирають сіллю, чорним перцем і невеликою кількістю лимонного соку, а потім розрізати на чотири частини, відокремивши крильця. Отримані шматочки занурюють в борошно, потім у збите яйце і далі в панірувальні сухарі, а потім смажать у великій кількості топленого масла у фритюрі або на сковороді під кришкою. Курячі потрухи також подаються обсмаженими в паніровці.

    Бакхендль зазвичай сервірують з петрушкою, шматочком лимона, зеленим салатом або картопляним салатом .
     
     

Поделиться этой страницей

Наша группа