1. твір захартованя...

Тема в разделе "Українська мова", создана пользователем dreamkrater, 15 фев 2010.

1. dreamkrater

dreamkrater New Member

1. твір захартованя 2. твір кіт друг людини

2. korablik-1980

korablik-1980 New Member

У кожної людини є справжній друг. Для одних це однокласник чи родич, а для інших це домашня тваринка. Я відношуся до другої групки людей адже дуже полюбляю котиків. У Стародавньому Єгипті котів вважали за богів, робили в їхню честь жертвоприношення, служили їм. І напевно це було не без причин. Адже котики такі милі та ніжні створіння з однієї сторони й сміливі, горді водночас.
    Пояняття дружби у кожного різне. Для мене наприклад, друг - це хто зрозуміє тебе без слів, той хто ніколи не зрадить, підтримає і розвеселить одним лише поглядом.
    У народі кажуть, що коти можуть лікувати людей. Я вважаю, що це достовірна інформація. Наприклад, коли мене сильно боліла голова, моя кішка Лиска підійшла до мене і почала масажувати своїми лапками мою голову. Дивно, але буквально через декілька хвилин біль ущух і я знову почалу відчувати себе чудово.
    Отож,  можливо ці чудові створіння завдають нам клопоту, але не дивлячись на це ми їх любимо, догладаємого їх, називаємо своїми друзями!!

Поделиться этой страницей

Наша группа